Siirry pääsisältöön

Mainostusta ja hekumointia

Ensiksi muistutus huomisesta: Kirjabloggarit luovuttavat Blogistanian Finlandia -palkinnon huomenna torstaina 16.2. Katja Ketulle Helsingin Akateemisessa kirjakaupassa klo 17. Palkinnon luovuttaminen ja haastattelu tapahtuvat Kohtaamispaikassa. Sinne siis kaikki kynnelle kykenevät onnittelemaan Katja Kettua! Paikalla varmaan vilahtaa myös tuttuja kirjabloggareita.  

Kätilö on minulla vielä luvussa, mutta olen kuitenkin lukenut sitä niin pitkälle, että olen muodostanut kirjasta mielikuvan. Joka toki saattaa vielä muuttua, mutta näillä mennään. Kirja on meillä myös lukupiirikirjana, eli erittäin ajankohtainen juttu siis.

Sitten sitä hekumointia! Pitkän empimisen ja vatuloinnin (tämän sanan olen oppinut Morrelta) jälkeen tilasin eilen itselleni Kindlen! Lisää raporttia tulossa, kunhan saan sen hipelöitäväkseni ja testattavaksi.

Kommentit

 1. Hienoa! Minä ostin Kindlen itselleni joululahjaksi, ja olen tykännyt siitä kovasti. Tarkoituksena oli lukea enemmän englanniksi, ja olenkin lukenut kirja kuussa tahtia. Se on näin aluksi ihan hyvä tulos, joka toivottavasti vielä nousee. Olen myös tutustunut lukuisiin kiinnostaviin englanninkielisiin kirjablogeihin.

  VastaaPoista
 2. Varmasti täyttää kaikki lukutarpeet! Itse jättäisin Kindlen "hyllylle" sen Amazon-orjallisuuden vuoksi, mutta ottaen huomioon Suomen kirjateollisuuden nihkeän suhtautumisen ja markkinoiden hiljaisuuden, en voi kuin nyökätä ymmärtävästi. Makeita lukuhetkiä! :)

  VastaaPoista
 3. Voisinpa olla muukaanaa... Mutta ei. Pitäkää lippu korkealla!

  Niin ja onnea uudelle kindlelle :).

  VastaaPoista
 4. Olisi mahtavaa päästä paikalle, mutta Keski-Pohjanmaalta on vähän turhan pitkä matka. Hauskaa iltaa!

  Jännityksella odotan Kindle-kokemuksiasi :)

  VastaaPoista
 5. Luin otsikon, että MALTILLISTA HEKUMOINTIA. Aika hyvä. :)

  Hauskaa iltaa ja terveisiä Ketulle meiltäkin, jotka emme pääse paikalle.

  Ja onnea Kindlestä! Ja tuo ruis on aika ihanaa tuossa.

  VastaaPoista
 6. Lukutoukka, kiva kuulla! Odottelen innolla, ehtiikö paketti saapua tänään vai meneekö ensi viikolle. :D

  Anne, sitten kun kotimainen tarjonta paranee, pitää miettiä ehkä toisen laiteen hankkimista. Tai tietysti parastahan olisi, jos ala panostaisi vain yhteen tekniikkaan tulevaisuudessa.

  Maija, minkäkin odotan erittäin jännittyneenä. Sekä pakettia että kokemuksia. :)

  Minna, maltillinen hekumointi voisi olla sekin ihan hauskaa. :D Kettu vaikutti aidosti ilahtuneelta palkinnosta. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti