Siirry pääsisältöön

Eläköön kierrätys!

Meidän talossamme on alakerran varastossa kierrätyshylly. Sinne voi viedä kaikenlaista tavaraa, josta haluaa päästä eroon. Eilen löysin sieltä taas pari kirjaa, jotka kiireesti korjasin talteen. Toinen oli André Brinkin Myrskyinen hiljaisuus ja toinen Hanif Kureishin Esikaupunkien Buddha. Näistä varsinkin jälkimmäinen ilahdutti minua paljon.

On hienoa, että ihmiset kierrättävät kirjoja. Ymmärrän, ettei kirjoja aina jaksa viedä divariin, koska niistä ei kai enää nykyään saa rahaa, vaan ne pitää vaihtaa toisiin kirjoihin. Onneksi löytyy kierrätyspisteitä, joihin kirjoja voi viedä. Minä en ole tainnut viedä kertaakaan kirjoja talomme kierrätyshyllyyn, mutta kaikenlaista muuta tavaraa kyllä. Ja aina ovat kaikki tavarat kadonneet. Toivottavasti ovat menneet tarpeeseen.

Kommentit

  1. Ihan sama juttu! Minäkin olen pelastanut muutaman aarteen taloyhtiömme kierrätyshuoneesta. Kierrätyshuone ylipäätään on aivan loistava keksintö. Ylimääräisiä lasten- ja nuortenkirjoja olen yleensä jemmannut ja lahjoittanut koulukirjastoihin yms.

    VastaaPoista
  2. Koulukirjastoihin lahjoittaminen onkin hyvä idea! :)

    Ystäväni muuten korjasi, että joistain divareista saa edellen rahaa kirjoista. Mutta eipä niiden myymisellä rikastumaan pääse.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti