Siirry pääsisältöön

Blogista lehteen

Blogin kirjoittaminen voi aiheuttaa yllättäviä asioita. Olen viime aikoina kirjoitellut paljon Charlaine Harrisin vampyyrikirjoista, joihin perustuva tv-sarja, True Blood, alkaa tv:stä maaliskuussa. Nämä kaksi asiaa aiheuttivat sen, että Metro Liven toimittaja laittoi minulle viestiä ja haastatteli minua Harrisin kirjoista. Juttu tulee koskemaan tv-sarjaa, joten kirjoista ei varmasti paljon asiaa juttuun mahdu, mutta toivottavasti jotain kuitenkin. Juttu ilmestyy ensi perjantain Metro Live -lehdessä. Jännittävää!

Kommentit

 1. Hauskaa! On se aikakin, että muotibloggareiden lisäksi myös me kirjabloggarit saamme mainetta ja kunniaa... (ja goodie-bagejä) :)

  VastaaPoista
 2. Joo! Ilmaisia kirjaläheyksiä odotellessa! ;)

  VastaaPoista
 3. Matkalla maineeseen, pian voit tituleerata itseäsi vampyyriasiantuntijaksi ja blogijulkkikseksi! :)
  Jos juttu löytyy myös netistä, laita sitten linkki tänne blogiin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä Marjis, hieno juttu! :) Kirjablogeihinkin ollaan ehkä heräämässä - itselleni on tullut muutamia kiinnostavia yhteydenottoja yrityksiltä, tosin vasta alustavia tiedusteluja. Bloggailen niistä, jos etenevät, mutta se on kyllä ihan positiivista! Muotiblogeissa on tietysti se etu, että lukijamäärät ovat hillittömiä ja lukijat nuoria ja aktiivisia. Mutta perässä tullaan. ;)

  VastaaPoista
 5. Jos ihan vakavasti puhutaan, niin kyllähän se on kaikkien etu, että kirjoista puhutaan ja kirjoitetaan mahdollisimman paljon. Itsekin ostan kirjoja säännöllisesti ja ennen ostamista etsin tietoa ja lukukokemuksia netistä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti