Siirry pääsisältöön

Pino Vaskirjoja


Ei ehkä ole viisasta ostella kauheasti kirjoja nyt, kun juuri on saanut mahdutettua kaikki lattialla lojuneet kirjat hyllyyn. Mutta eihän sitä itselleen mitään voi. Kuin luin, että Vaskikirjat on lopettamassa toimintaansa, päätin äkkiä hankkia omaksi muutamat sellaiset kirjat, joihin olen aiemmin tutustunut vain kirjaston kautta. Ja tulihan siinä samalla ostettua vähän muutakin.

Ja kyllä, tämä on mainos. Tosin ei maksettu sellainen, vaan minua oikeasti harmittaa, että pienkustantamoilla on niin tiukkaa. Pienkustantamoiden valikoimaan voi muuten tutustua Kirjapuodissa, joka on Suomen pienkustantajien verkkomyymälä.

Kommentit

 1. Itsekin kävin Vaskikirjojen varastoa tyhjentämässä uutisesta kuultuani. Suomalaista fantasiakirjallisuutta on ilo tukea. Kirjoihin en ole itse aiemmin perehtynyt, joten jännäillen odotan niiden lukemista. Kuninkaantekijät, Nainen ja Kuningas, Peuraheimo, ne löytyvät nyt omasta hyllystä :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa lukijaksi, Elbow! :)
  Minullakin on vielä lukematta sekä Nainen ja kuningas että Peuraheimo. Kuninkaantekijöistä pidin todella paljon, kuten arvostelusta voi arvata. :D

  VastaaPoista
 3. Moi,
  varmasti hyviä ostoksia, itse luin juuri Olen legendan.

  Pitää harkita vielä itsekin tilauksen tekemistä, nuo kirjat kuitenkin usein edustavat juuri sitä tyyliä josta itse pidän. Pienkustantamot ovat usein tavallaan valinneet kirjat valmiiksi ko. kustantamon faneille.

  VastaaPoista
 4. Hyvä huomio, Tessa. :) Pieni kustantamo varmaan pysyy valitsemassaan linjassa suurta kustantamoa paremmin.

  Taidan lukea seuraavaksi Nainen ja kuningas -kirjan. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti