Siirry pääsisältöön

Levännyt kirjamieli

Jos teistä on tuntunut siltä, että tämä blogi on ollut lomalla, se on aivan totta. Palasimme nimittäin eilen viikon reissulta Egyptistä, jonne menimme hakemaan aurinkoa ja laiskottelua. Minulle laiskottelu tarkoittaa tietysti kirjojen lukemista, joten kirjamieli on nyt oikein levännyt.

Kuvassa hiukan ennakkotietoa siitä, mitä lomalla tuli luettua. Pakkasin mukaan erityisesti kirjoja, joita pidin varmoina hyvinä lukukokemuksina mutta joiden lukeminen oli syystä tai toisesta lykkääntynyt. En pettynyt näistä kirjoista yhteenkään. Mukana oli myös yksi Egypti-kirja eli Naguib Mahfouzin Kairo-trilogian toinen osa. Arvioita kirjoista on tulossa piakkoin!

Kommentit

 1. Kuulostaa juuri sellaiselta, mitä mieli kaipaa keskelle kylmää talvea.

  Egypti sai ainakin itselläni aikaan kirjallisen vaiheen - koko ympäristö ruokki kirjoittajan vaistojani. Kuvittelin Agatha Christien tarkkailemassa brittituristeja iltapuvuissaan... puhumattakaan Sinuhe egyptiläisen maailmasta, jonne sukelsin mielikuvissani matkan aikana.

  Mukava odottaa, mitä levännyt kirjamieli sinulla tuottaa!

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä tässä ehdin vähän jo ihmetellä, että miksei lemppariblogissani tapahdu mitään... ;) ...mutta kiva kuulla, että olet ollut rentoutumassa ja nauttimassa kirjoista. Jään mielenkiinnolla odottelemaan arvosteluitasi lomakirjoistasi!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa lomalta takaisin. Jännä sitten kuulla, että mitä nuo kaksi toisinpäin käännettyä teosta ovat. :)

  VastaaPoista
 4. Valkoinen kirahvi, todellakin oli tarpeen kaikki tuo aurinko ja lepo. :) Tällä kertaa mielikuvitus ei päässyt oikein valloilleen, sillä loma meni pääosin altaalla. ;) Mutta aiemmin, kun kävimme Luxorissa, oli ihan eri juttu. Historia ja kaikki tarinat olivat siellä edelleen läsnä.

  sinidean, joo, ajattelin että täällä on ikävästä riuduttu ilman mun hurmaavia juttuja. ;)

  Hanna, kiitos! :) Laitoin ihan tarkoituksella pari kirjaa väärin päin, että säilyisi jotain jännitystä. Ei naisen tai kirjabloggarin sovi paljastaa kaikkea kerralla. ;)

  VastaaPoista
 5. Antoisa loma siia takana. ;) Kiinnostaa kuulla mitä tykkäsit Tarkoitetusta. :) Ja muistakin pinon kirjoista. Sinulta saa niin mukavia lukuvinkkejä!

  VastaaPoista
 6. Nafisan, kiitos sinulle! :) Ja voin paljastaa, että tykkäsin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti