Siirry pääsisältöön

Valivali

Miksi minulla ei ole aikaa lukemiseen? No, ehkä koska olen ollut laiska ja jättänyt liikaa opintoja kasaantumaan. Ja kummallisesti tähän kevätaikaan vain tuntuu tulevan kaikenlaista ylimääräistä. Tekisi mieli linnoittautua kotiin koko päiväksi lukemaan hömppää. Mutta en voi, kun ensi viikolla on taas tentti ja tutkielmaakin pitäisi kirjoittaa.

Lukemiseni koostuvat siis edelleen oppikirjoista - tällä hetkellä perehdyn sanojen alkuperään. Ihan mielenkiintoista on kyllä sekin, mutta kieltämättä jokin juonellisempi teksti kiinnostaisi enemmän. Huoh. Olisipa jo kesä. Ja loma.

Kommentit

 1. Toisilla ei ole edes opintoja, mutta silti samat fiilikset! Ja sitten kun olin lomalla, en kuitenkaan lukenut juurikaan, kummallista. Julma lukuhuhtikuu. Minäkin haaveilen kesäpäivästä ja ihanasta kesäkirja(pino)sta.

  Saitko muuten luettua Peltirumpua tai pelottavaa O-kirjaa? Mulla on O-haaste ihan jäissä. Ja aakkoshaastekin jumissa puoliksi luetussa d-kirjassa.

  Valivali.

  VastaaPoista
 2. Ja pöh! En todellakaan saanut! O on aloittamatta ja aakkoshaaste on jumissa C:ssä. Enkä lukenut Peltirumpuakaan. Huolestuttavaa.

  VastaaPoista
 3. Onkohan jossain jotain anonyymit kirjaongelmaiset -ryhmää? Voitaisiin liittyä.

  VastaaPoista
 4. Mulla ei ole opiskeluja eikä lukuhaasteita. No, töitä sitäkin enemmän, mutta en saan mitään luettua. Eikös kolme henkilöä ole jo päätösvaltainen yhdistys ;)

  VastaaPoista
 5. Ei muuta kuin yhdistys pystyyn!

  Odottelen innolla kesää, koska silloin aion vain levätä ja lukea huvikseni. Mutta saa sitten nähdä, miten paljon tulee oikeasti luettua. Toisaalta lukemisesta haaveileminenkin on aika kivaa. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti