Siirry pääsisältöön

Mitä haluaisin lukea

Koska en nyt ole ehtinyt lukemaan, kirjoitan siitä, mitä haluaisin lukea. Luettavin kirjojen pinot vain kasvavat, mutta jostain syystä en edes omista suurinta osaa niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Ehkä se johtuu siitä, että ruoho on aina vihreämpää jne. Mutta tässä siis kolme kirjaa, jotka haluaisin lukea mahdollisimman pian.

1. Elina Hirvonen: Kauimpana kuolemasta
Odotan, että kirja on yhtä hyvä kuin edellinenkin. Muut bloggarit ovat antaneet kirjalle paljon kehuja.

2. Audrey Niffenegger: Hänen varjonsa tarina
Aikamatkustajan vaimo oli samaan aikaan viihteellinen ja hyvin vaikuttava kirja. Tästä uudesta minulla ei oikein ole mitään tietoa, mutta jos tämä muistuttaa edellistä, sopisi se lukufiilikseeni täydellisesti.
Kirjailija muuten vierailee Suomessa 26.–27.4.

3. Guillermo del Toro ja Chuck Hogan: Vitsaus
Kyseessä on hiukan erilaisen vampyyritrilogian alku. Guillermo del Toron elokuvat ovat suosikkejani, joten tietysti myös kirja kiinnostaa. Vitsauksella on muuten hienot omat sivut, joilla voi tutustua myös lukunäytteeseen.

Paljon muitakin kirjoja tulisi mieleen, mutta tässä ehkä nämä kiinnostavimmat juuri nyt. Onko kenelläkään näistä kokemuksia? Mitä muita kirjoja pitäisi ehdottomasti lukea juuri nyt?

Kommentit

  1. Heh, juuri aamulla huomasin netistä Niffeneggerin uusimman ja ajattelin samaa, että sopisi varmaan lukufiilikseeni. Tai siis siihen, kun ei saa oikein luettua - vaikka en niin kauheasti Aikamatkustajasta tykännyt (en oikein osaa sanoa, oliko se hyvä vai huono), siitä pidin, että se vei mennessään.

    VastaaPoista
  2. Aloitin juuri eilen illalla del Toron Strainin. Ehdin lukea varmaan sellaiset 30 sivua, mutta olen jo niin koukussa ettei tekisi mieli ollenkaan ruveta bloggaamaan kahdesta viimeisimmästä luetusta. Saa nähdä, josko pystyisin kirjoittamaan edes toisen ja sen jälkeen sallisin itseni palata Strainin pariin. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla teidän kirjafiiliksistä! Ehkä tästä huhtikuun jumituksesta on siis tie ylöspäin hyvien kirjojen avulla. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti