Siirry pääsisältöön

Bloggarin perjantai 13. päivä

Blogger aiheutti tänään harmaita hiuksia kaikille bloggareille. Oikuttelu alkoi jo eilen, mutta illalla blogi vaikutti toimivan ihan hyvin. Aamulla Bloggeriin ei kuitenkaan päässyt kirjautumaan ja uusin blogimerkintäkin oli kadonnut. Lisäksi Blogger oli jotenkin vaihtanut nimeni marjiksesta Kirjaksi. Todellakin perjantai 13. päivä.

Juuri äsken kirjautuminen sentään onnistui, mutta eilen illalla kirjoittamani juttu Gummeruksen Kukanpäivän juhlista on vielä kadoksissa. Blogger lupailee kuitenkin kaivavansa kadonneet jutut esille, joten ehkä se ei ole lopullisesti kadonnut. Syötteen kautta pystyin ainakin lukemaan Hannan jutun samoista kekkereistä, joten eivätköhän ne ole tallella. Olen varovaisen toiveikas.

Kommentit

 1. Tuolla syötteessä se näkyy, joten odotellaan...

  VastaaPoista
 2. Ota se talteen varmuuden vuoksi tekstinä, sillä itse en saa näkyviin mistään. Olisin kiitollinen!

  VastaaPoista
 3. Kaamea päivä takan, kun ei päässyt blogiin, eikä tiennyt, mitä sille tapahtuu! Huomasin todella olevani blogikoukussa!

  VastaaPoista
 4. Kirsi, oli ihan orpo olo koko päivän! Kävin MONTA kertaa kokeilemassa, joko toimisi.

  VastaaPoista
 5. Aaaa! Tämä selittää sen, miksi en onnistunut löytämään eilen illalla lukemiani keskusteluja uudelleen. Luulin, että ongelma on meidän aina pahasti tökkivässä nettiyhteydessä eikä bloggerissa, mutta taisin siis olla väärässä.

  VastaaPoista
 6. Teresita, toivottavsti kaikki palaisi pian normaalitilaan. Liian jännittävää tällainen! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti