Siirry pääsisältöön

Tunnelmia kirjabloggaritapaamisesta

Tänään oli pieni tapaaminen kirjabloggarien kanssa messukeskuksessa kirjamessujen yhteydessä. Järjestäjänä oli Avain-kustantamo, joka on ottanut kirjabloggarit mahtavasti huomioon muutenkin. Ohjelmassa oli yleistä kirjabloggaushöpinää ja tapasimme myös Anu Silfverbergin ja Elina Hirvosen, jotka esittelivät uutta kirjoittamisopastaan Sata sivua. Elina kertoi myös Kauimpana kuolemasta -kirjastaan ja juttua riitti muutenkin paljon.

Oli mukava tavata muita kirjabloggareita, joista osa olikin jo tuttuja mutta suurin osa vielä tuntemattomia. Se on aina mukavaa, kun voi puhua kirjoista, lukemisesta ja kirjoittamisesta samanhenkisessä seurassa. Olen vähän pyörällä päästäni vielä kaikista uusista ihmisistä, mutta oli todella kivaa. Kiitos Avaimelle tapaamisen järjestämisestä ja muille kirjabloggareille mukavasta seurasta!

Kommentit

 1. Oli kyllä kiva tapaaminen, toivottavasti Avain järjestää noita lisää :).

  VastaaPoista
 2. Minustakin tapaaminen oli kiva ja sellaisia saisi järjestää enemmänkin. Tosin pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvana on aika vaikea päästä paikalle, mutta kumminkin... Ja oli hauska nähdä ihmisiä blogien ja nimimerkkien takaa:)

  VastaaPoista
 3. Harmi, että Helsinki on niin kaukana, olisi ollut kyllä mahtavaa päästä bloggaritapaamiseen! Ja yleensäkin kirjamessuille.

  VastaaPoista
 4. Minusta oli tosi ihana tavata kirjablogisteja. Voi kuinka onnellinen ja iloinen olenkaan. :) Tilaisuus oli aivan mahtava ja kirjoitan omat kiitokseni Avaimelle ja seuralaisille.

  VastaaPoista
 5. Ihanan nopeasti ehdit kirjoittaa messutunnelmia. Avaimen järjestämä tilaisuus oli todellakin antoisa kaikin tavoin: kirjailijavieraat, kustantamon kuulumiset ja meidän bloggaajien ajatustenvaihto. Toivottavasti tällaisia tilaisuuksia tulisi paljon. :) Minunkin puolestani kiitos kaikille!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaapas todella onnistuneelta tilaisuudelta! En millään ennättänyt mukaan, kuten jo ennalta pelkäsin. Toivottavasti sitten ensi kerralla pääsen minäki...

  Kävin tänään vain kääntymässä parin tunnin verran messuilla pienen kirjaihmisen kanssa ja ehkäpä huomenna uudemman kerran aivan rauhassa...

  VastaaPoista
 7. Meillä on vielä huomenna tapaaminen kirjamessuilla lukupiirini kanssa, joten ihanat kirjatreffit sen kun vaan jatkuvat. :)

  VastaaPoista
 8. Tapaaminen oli oikein antoisa, etenkin näin tuoreelle bloggaajalle. Mieluusti tuollaiseen osallistuisi toistekin!

  VastaaPoista
 9. Laitoin blogissanikin Daniel Katz- blogauksessa sulle kysymyksen, mutta taidanpa kysyä tässäkin. Tiedätkö mitä eroa on maagisella realismilla ja reaalifantasialla? Mie en erota näitä lajeja toisistaan vai ovatko ne juurikin sama asia?

  VastaaPoista
 10. Kiitos minunkin puolestani kaikille tavatuille, oli tosi kivaa ja ilman muuta uudestaan kun vaan tilaisuus tarjoutuu - tai joku ystävällinen ja aktiivinen sielu kuten Ina sellaisen tarjoaa. Lukemisiin!

  VastaaPoista
 11. Ää, miksi mä en tiennyt tapaamisesta? Olis kivaa päästä enempi tapaamisiin ja muihin tilaisuuksiin.

  VastaaPoista
 12. Tomomi, mun käsityksen mukaan maaginen realismi on suppeampi genre, kun taas reaalifantasia on laaja käsite, joka pyrkii pois siitä genreajattelusta ja hyödyntää kaikkia genrejä. En ole kovinkaan syvällisesti perehtynyt asiaan. Kannattaa ehkä kysyä asiasta vielä Risingshadow.net-foorumilta. Siellä on tietäväistä väkeä. :)

  Arja, oli tosi kiva tavata, harmi ettei ehditty jutella enempää. :) Toivottavasti tapaamme vielä.

  Velma, voi harmi! Kannattaa laittaa viesti Inalle Inahdus-blogin kautta, jotta hän tietää pyytää sinua mukaan mahdollisella seuraavalla kerralla. :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos teille, kiva kun piditte treffejä yhtä inspiroivana kuin minä, oli hauskaa! Olemme kuulleet huutonne ja järkätään ilman muuta lisää tapaamisia - lisään bloggaajat nyt meidän jakelulistoille ja voidaan sopia omia treffejä muutenkin. Toivottavasti myös Hesan ulkopuolella joskus, pk-seutukeskeisyys on vähän harmillista, myönnän..

  Velma: harmin paikka, mulla ei ollut sun yhteystietoja, kun missään ei oikein ole koko Suomen kirjabloggareiden listaa.. ;) Laita mulle meilitse sun yhteystiedot, niin lisään jakelulistaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti