Siirry pääsisältöön

Kirjabloggarin onnenpäiviä

Minulla on ollut kaksi aivan täydellistä iltaa. Tiistaina pääsin tutustumaan muutaman muuhun kirjabloggariin, kun Avain-kustantamo kutsui meidät kylään. Pääsimme myös tapaamaan Seija Vilénin, joka on kirjoittanut Mangopuun alla -kirjan, ja hänen puolisonsa Anna Kortesalmen, joka on yksi Hullu Akka! -kirjan (Like) kirjoittajista. Oli todella mielenkiintoista kuunnella kirjailijoita ja ennen kaikkea kysellä ja puhua ja puhua. Eikä kukaan ollut hämmästellyt, että miksi tuo puhuu koko ajan kirjoista. Kotimatkalla istuimme Saran kanssa bussissa pää pyörällä ja kirjapinot sylissä. Kiitos muut kirjabloggarit ja Avain!

Viikon kruunasi vielä eilen lukupiirin tapaaminen, joten ei voisi paljon täydellisempää viikkoa olla. Nytkin istun tyytyväisenä kotisohvalla ja kertaan mielessäni kaikkea, mitä on tapahtunut. Edes alkava flunssa ei lannista mieltä, kun tietää, että edessä on vapaa viikonloppu, jonka voi käyttää vaikka lukemiseen. Kyllä kirjabloggarina olo on vain parasta!

Kirjabloggaritapaamisen tunnelmista ovat kirjoittaneet jo myös Kirjapeto ja Jenni. Seijasta ja Annasta on muuten juttu MeNaisten nettisivulla.

Kommentit

  1. Hei Marjis, oli niin kiva jutella kirjoista ja kirjabloggaamisesta! Hienoa, kun me saman "intohimon" omaavat saimme mahdollisuuden tutustua toisiimme ja jakaa kokemuksiamme ja pää oli tosiaan onnellisen pyörällä. Ja lisää vielä tulossa. Nyt, kun vain ehtisin lukemaan näitä mielenkiintoisia kirjoja!

    VastaaPoista
  2. Sara, oli tosi kiva nähdä! :) Mun alkava flunssa muuttui mahtavaksi räkätaudiksi, joten lukuviikonloppu ei oikein onnistunut. Luettavien kirjojen pino sen kuin kasvaa, mutta yritän katsoa sitä pelkästään positiiviselta kantilta, enkä ota siitä paineita.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti