Siirry pääsisältöön

Suomenlinnassa

Tänään oli mahtava päivä. Tapasin muutamia muita kirjabloggareita (ja yhden lukijan) Suomenlinnassa piknikillä. Alla kuvia, joiden avulla pääsee kurkistamaan tunnelmaan.

 


Kävimme tutustumassa myös Suomenlinnan pieneen ja idylliseen kirjastoon...
  ...ja söimme monenlaisia herkkuja.Olo on nyt väsyneen onnellinen, mutta melko rapumainen. Onnistuin jotenkin polttamaan ihoni, vaikka istuimme puun alla varjossa. Aika vierähti niin nopeasti kirjoista ja bloggaamisesta puhuessa ja hyvästä seurasta nauttiessa. Mukavaa oli, toivottavasti otamme joskus uusiksi!

Kommentit

 1. Sinäkin! Täällä toinen rapu kynsii ihoaan palanutta. Vaan mukavaa oli. Hauska oli tavata!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia osaat ottaa!

  Minuakin vähän punoittaa, vaikka olinkin läiskinyt aurinkorasvaa.

  VastaaPoista
 3. Aurinko oli yllättävä tehokas. En ajatellut että enää palaisin, kun lomakin on jo melkein ohi, mutta kai tuo säteily vaan sitten on niin voimakasta. Ja, Salla, kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Hei ja kiitos hyvistä kuvista! Minäkin huomasin yöllä nenäni ja naamani punoittavan, ja olin ihan hämmästynyt, kun istuimme kuitenkin varjossa. Kiitos myös tuosta nuorten kirjavinkistä!

  VastaaPoista
 5. Sara, ilmeisesti kirjabloggaajien tapaaminen on aika punastuttavaa hommaa. :D Vanhempi bonustyttäreni muuten on kehunut tosi paljon Terhi Rannelan kirjoja, ja muutenkin tuntuu, että ne saattavat olla sellaisia tulevaisuuden klassikoita tyttökirjojen rintamalla. :)

  VastaaPoista
 6. Oi näitä kuvia! Kiva että sattui teille näin kaunis sää ja harmi etten ehtinyt mukaan.. Eväät näyttävät ihanilta!

  VastaaPoista
 7. Olipa ihana lukea tapaamisestanne ja päästä ikään kuin siivellä mukaan. Oli varmasti ikimuistoinen reissu :)

  VastaaPoista
 8. linnea, harmi tosiaan, ettet päässyt mukaan. Eväät olivat todella ihania ja niitä oli niin paljon, ettei kaikkea edes jaksettu syödä. :D

  Elegia, oli kyllä kiva tapaaminen. Tuollaisten voimalla jaksaa taas pitkään. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti