Siirry pääsisältöön

Pasila kirjatunnelmissa

Pasila on mielestäni ihan paras tv-sarja, joka telkusta tulee. Sen käsikirjoitus on nokkela ja näyttelijät sopivat rooleihinsa täydellisesti. Kolmannen kauden toisen jakson teemana oli kirjallisuus, kirjat ja kirjoittaminen. Ilmeisesti aihe oli kirjoittajille sen verran omakohtainen, että tämä jakso oli vielä normaalia hauskempi. Jos Pasila ei ole tuttu, uhratkaa vajaa puoli tuntia ajastanne ja katsokaa jakso Yle Areenasta. Uskon että pidätte!

Pasilan kotisivu löytyy täältä.

Kommentit

 1. Heippa!

  Valitettavasti kommenttini ei kyllä liity mitenkään Pasilaan. En katso telkkaria juuri lainkaan, joten olen pihalla siitä kuin lumiukko!

  Piti näin muuten kiitellä kivasta blogista. Nyt jotenkin olen enemmän löytänyt (aktivoitunut?) hyviä kirjablogeja. Tykkään erityisesti fantasiakirjojen bloggaamisistasi. Itse tunnun unohtaneen kokonaan uuden fantasian. Koen olevani liian vanha ja/tai tosikko niiden kanssa ja pysyttelen vain niissä sarjoissa, joita olen itse teini-iässä lukenut (Dragonlance, Forgotten Realms...). Ärsyttää tällainen oma blokki asian suhteen. Jospa tästä piristyisin sinun blogisi myötä :)

  VastaaPoista
 2. Morre, kiva että tykkäät! Ja kivempi vielä, että kommnetoit, niin löysin blogisi! :)

  Jos fantasia kiinnostaa, niin kannattaa kurkistaa myös Taikakirjaimet-blogiin: http://taikakirjaimet.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 3. Tunnustan, en ole katsonut yhtään osaa Pasilaa.

  VastaaPoista
 4. Hanna! Nyt kyllä katsot tuon jakson ainakin. Se uppoaa ihan varmana sun huumoriin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä, kävin Areenassa katsomassa Pasilan (välillä vähän pätki, mutta ei se mitään). En minäkään ole Pasilaa aiemmin nähnyt kuin joitakin hajanaisia pätkiä vain. Oikein osuvia kirjallisuushavaintoja jaksossa tehtiin!

  VastaaPoista
 6. Koska kaikki sitä niin kauheasti kehuvat, olen yrittänyt katsoa Pasilaa. Kuitenkin, jo parin minuutin jälkeen on pakko vaihtaa kanavaa. Tylsä ja tyhmä - eli en ymmärrä heidän huumoriaan.

  VastaaPoista
 7. Salla, minusta tuo jakso on Pasilan parhaita. :) Hihittelen aina niitä Repomiehen kolmea kirjaa. :D

  Villasukka, Pasila kyllä jakaa mielipiteitä. Onneksi kaikki eivät tykkää samoista asioista, tulisi elämästä aika tavalla tylsempää. Hyvä, että kuitenkin olet yrittänyt, niin niin voit todeta, ettei ollut sun juttu. :)

  VastaaPoista
 8. Pitääpä siis katsoa. :)
  Haastoin myös sinut blogissani.

  VastaaPoista
 9. Mielenkiintoista kuulla, tykkäätkö. :) Haaste huomioitu! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti