Siirry pääsisältöön

Sekalainen kirjoitus kirjastoista, paranormaalista romantiikasta ja blogipäivityksestä

Tästä tulee nyt varsinainen sekapostaus, sillä ymppään tähän pienen aasinsillan kautta pari asiaa ja lisäksi kerron vielä muutamasta uudistuksesta blogissa.

Ensiksi kuitenkin asia, josta minun on pitänyt kirjoittaa jo jonkin aikaa, eli mainostusta uudelle blogille. Kyseessä on blogi kaikille fantasiakirjojen ystäville, ja varsinkin niille, jotka asuvat pääkaupunkiseudun kirjastojen läheisyydessä. Espoon Fantasia on Espoon kaupunginkirjaston fantasiavalintaryhmän blogi, jossa Espoon kirjastojen fantasia-, kauhu- ja scifikirjahankinnoista päättävät henkilöt kertovat tekemistään kirjavalinnoista ja työstään. Blogin alku ainakin vaikuttaa todella kiinnostavalta, ja sieltä löytyy varmasti luettavaa, vaikka oma kirjasto sijaitsisikin jossain muualla.

Espoon Fantasian uusimassa blogimerkinnässä oli uutta tietoa paranormaalin romantiikan ystäville. Helmet-sivuillehan voi tehdä hankintaehdotuksia, ja kirjastolta oli pyydetty Harlequin Nocturne -kirjoja myös lainattavaksi. Toistaiseksi kirjoja ei ole ollut saatavilla muuten kuin ostamalla. Toive on nyt toteutumassa, sillä Nocturne-kirjoja on tulossa myös kirjastoon. Kannattaa siis esittää toiveita kirjastolle! Hankintaehdotussivulle pääsee tuosta Helmetin etusivulta. En tiedä, mikä tilanne on muualla Suomessa, mutta jos kirjastoissanne on tuollainen palvelu, käykää ihmeessä esittämässä sinne toiveita.

Sitten niihin vähemmän tärkeisiin aisoihin, eli blogipäivitystä. Tein nimittäin blogiin pieniä lisäyksiä, eli tuolla oikeassa palkissa on nyt namiska, jonka avulla kaikki uudet blogimerkinnät voi tilata suoraan omaan sähköpostiin. Lisäksi jokaisen blogimerkinnän lopussa on nyt jakomahdollisuuksia ja tykkää-nappula. Vaikka kommentteja on aina ihana saada, tiedän, ettei aina jaksa tai ehdi kommentoida. Eikä aina ole mitään järkevää sanottavaakaan. Klikkailkaa tuota nappia, jos tykkäätte. Toivottavasti joku kuitenkin vielä käyttää myös kommentointimahdollisuutta. ;)

Kommentit

 1. Kiitokset blogivinkistä, menen heti tutkimaan!

  VastaaPoista
 2. Hei Marjis

  Luen kyllä blogiasi säännöllisesti, vaikka en kommentoikaan niin usein. :) Nyt kokeilin tuota tykkää nappulaa ja painoin sitä, mutta kun sitä klikkaa uudelleen, niin se tykkääminen lähtee pois tai lukumäärä pienenee. Eli mitä opimme tästä - klikkaa vain yhden kerran hih!

  VastaaPoista
 3. Täältä myös kiitokset blogivinkistä! Tuo tykkää-nappula on kiva!

  VastaaPoista
 4. Tessa ja Emilie, olkaa hyvä! :)

  Sara, ei sovi siis liikaa tykätä teksteistä. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti