Siirry pääsisältöön

Kirjaihmiset ovat parhaita

Sain jälleen huomata, että kirjojen tai lukemisen kanssa askaroivat ihmiset ovat todella mukavia ja mahtavia tyyppejä. Eilinen ilta oli nimittäin yhtä glögittelyä, kun käväisin ensin glögeillä Bazarissa ja sitten Avaimessa.

Tapasin paljon tuttuja ja vielä enemmän ennestään tuntemattomia ihmisiä: kirjailijoita, kääntäjiä, kustantamon työntekijöitä, kirjabloggareita ja monia muita. Pääsin jälleen ihastelemaan sitä, miten lämpimiä ja mahtavia ihmisiä ovat kirjaihmiset. En oikein tiedä, mistä se edes johtuu, mutta näin vain on.

Kaikkia kirjaihmisiä yhdistää ainakin rakkaus kirjoihin. Tavoitteena on myös jakaa muillekin mahdollisuuksia tutustua kirjojen maailmoihin. Ajatelkaapas seuraavan kerran, kun tartutte johonkin kirjaan, miten monen ihmisen työn tulos on se, että kirja ylipäätään on kirjoitettu, julkaistu ja käsiisi päätynyt. Siinä on ollut lusikat sopassa monella mahtavalla kirjaihmisellä.

Kommentit

 1. Joo, oli kyllä mahtava ilta. :)
  Kirjat ja kirjaihmiset <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä tämän voimalla taas jaksaa. :)

  VastaaPoista
 3. Oli mukava tutustua Avaimen glögitilaisuudessa. Minäkin koin tunteen että kirjaihmiset ovat lämpimiä :)

  VastaaPoista
 4. Rita, kiitos samoin! Ja kiitos myös kuvista. :)

  VastaaPoista
 5. Sain juuri minäkin tehdyksi postauksen aiheesta. Linkitin sinut sinne:)

  VastaaPoista
 6. Totta puhut. Oli tosi kiva taas tavata. Ja oli myös mahtavaa kuulla, että INAhdus pääsee uuden verkkolehden bloggaajaksi. Siitä saa kirjallisuus taas hyvää näkyvyyttä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Rita! :)

  Totta puhut, Nora! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti