Siirry pääsisältöön

Leffavinkki sunnuntai-illaksi

Tämä blogi astuu hetkellisesti raiteiltaan ja suosittelee illan elokuvaa. Kyseessä on yksi ehdottomia suosikkileffojani ja aihepiiriltään toki kirjallinen Aidosti outoa (Stranger Than Fiction, 2006).

Leffa kertoo Haroldista, joka yhtäkkiä huomaa olevansa henkilö kirjassa ja suuntaavansa kohti äkillistä kuolemaa. Harold alkaa selvittää asiaa kirjallisuuden professorin avulla.

Kerronnan rajoja rikkova komedia on kaiken lisäksi vielä todella sydämellinen ja lämmin. Suosittelen!

Aidosti outoa tulee tänään illalla Neloselta klo 21. Arvostelun voi lukea vaikka Elokuvaoppaan sivuilta. Leffalla on myös omat kotisivut.

Kommentit

 1. Kiitos suosituksesta! En ole neljän vapaapäivän huumassa edes ymmärtänyt tutkia telkkutietoja, mutta tämä kuulostaa hyvältä koko perheen leffalta (kun siis itse on se lapsi) illaksi :).

  VastaaPoista
 2. Tämä oli kyllä sellainen leffa josta itsekin tykkäilin vaikka en yleensä Will Ferrellistä perustakaan. :) Ja Maggie Gyllenhaal on tässä ihana!

  VastaaPoista
 3. Kiitos hauskasta vinkistä. Olen ollut viikon blogeista poissa (eniten omastani) ja aivan superkiireinen muiden projektien kanssa. Ihana siis oli tulla blogiisi ja löytää tämmöinen rentouttava leffavinkki. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Olin vielä hetki sitten kahden vaiheilla katsoako vai ei (en ole kuullut tästä leffasta aiemmin). Nyt aion katsoa, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä.

  Tuli pitkästä aikaa katsottua tv:sta elokuva. Ja kannatti. Oli oudolla tavalla hyvä.

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa, että leffa kiinnosti! :) Katsoin sen taas itsekin, ja kyllä se toimii silti, vaikka tarinan tietääkin jo.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti