Siirry pääsisältöön

Yllinkyllin yliluonnollista romantiikkaa

Paranormaalin rakkauden ystävät saavat lukemista oikein kunnolla loppuvuodesta, sillä ennen vuoden loppua on tulossa ainakin kuusi vampyyrien, ihmissusien tai muiden myyttisten olentojen ja ihmisten rakkaussuhteista kertovaa kirjaa. Tässä hiukan esimakua tulevasta yliluonnollisen romantiikan tulvasta.

Gummerus
Charlaine Harris: Kylmäveristen klubi (Club Dead)
Tunnetuin näistä loppuvuonna ilmestyvistä kirjoista lienee Charlaine Harrisin Kylmäveristen klubi, joka jatkaa Sookie Stackhousesta kertovien kirjojen sarjaa suomeksi. Kirja julkaistaan joulukuussa. Sarjan kääntäjä on vaihtunut, ja tämän uuden kirjan on kääntänyt Sari Kumpulainen. Lisätietoja löytyy Gummeruksen sivuilta.


Harlequin Nocturne
Maggie Shayne: Verilinja (Bloodline)
Harlequin rynnistää markkinoille marraskuun puolivälissä kahdella Nocturne-sarjan kirjallaan. Maggie Shaynen Verilinja kertoo vampyyriarmeijan koulutusleiriltä paenneista vampyyreistä.


Harlequin Nocturne
P.C. Cast: Jumalattaren valittu (Divine by Mistake)
Marraskuun puolivälissä ilmestyy myös P.C. Castin Jumalattaren valittu, joka on kolmeosaisen Partholon-sarjan aloitusosa. Kirja kertoo Shannon Parkerista, joka yhtäkkiä huomaa olevansa myyttisen maailman ylipapitar.

Harlequin Nocturne
P.C. Cast: Valittujen taisto (Divine by Choice)
P.C. Castin Partholon-sarjan toinen osa, Valittujen taisto, ilmestyy joulukuun puolessa välissä ja se jatkaa edellisen kirjan tarinaa.
Harlequin Nocturne
Susan Krinard: Pimeällä puolella (Chasing Midnight)
Toinen Harlequinin joulukuun puolessa välissä ilmestyvä kirja on Susan Krinardin Pimeällä puolella, joka kertoo sekä vampyyreistä että ihmissusista.

Lisätietoja kaikista yllä olevista Harlequinin kirjoista löytyy kustantamon sivuilta.


Otava
Lisa Jane Smith: Korpinmusta – Vampyyripäiväkirjat 1 
(The Awakening –The Vampire Diaries)
Joulukuussa julkaistaan myös ensimmäinen osa Lisa Jane Smithin Vampyyripäiväkirjoista. Kirjoihin perustuvaa tv-sarjaa on esitetty myös Suomessa. Lisää tietoa löytyy Otavan sivuilta.

Kommentit