Siirry pääsisältöön

Kirjamessujen satoa


Tänään oli oikein mukava kirjamessupäivä. Kyllä kirjamessuille kannattaa mennä muiden kirjanystävien kanssa, varsinkin sellaisten, joiden messukuntoa on testattu ennenkin. Lukupiiri ei petä tässäkään asiassa. Muutenkin sunnuntai vaikutti hyvältä messupäivältä, väkeä oli selvästi vähemmän kuin lauantaina. Silloin olikin ilmeisesti lyöty kaikkien aikojen yleisöennätys, 22 000 ihmistä.

Emme tänä vuonna kuunnelleet yhtään esitystä. Muutama kiinnostava esitys olisi ollut, mutta ei mitään sellaista, joka olisi pakko nähdä. Muutenkin tuntui, että esityksiä olisi ollut vähemmän kuin ennen, siis niitä, joita on ollut osastojen sisällä.

Löysin ihan mukavan satsin kirjoja, vaikka aluksi tuntui, etten löydä mitään. Tarjoukset eivät olleet ehkä ihan viime vuoden tasoa, mutta 5 euroa uudehkoista kirjoista on halpa hinta. Eilen saamani vinkki piti paikkansa, kello viideltä oli ainakin parilla osastolla 20 prosentin alennukset muuttuneet 40 prosentiksi.

Mukava ja onnistunut päivä!

Kommentit

 1. Aika monta messukirjaa kyllä! :) Tunnen olevani hyvin pihi messuostaja, kun ostin poikkeuksellisesti vain yhden kirjan + yhden exlibris-tietovihkosen.
  Koskaan en ole ostanut niin paljon kirjoja ex tempore kuin toissavuoden kirjan ja ruusun tapahtumasta. Muistan vieläkin sen onnensekaisen ällistyksen, kun yhtäkkiä tajusin, että mulla on niin paljon kirjoja, että saan ne hädin tuskin kulkemaan julkisilla. ;)
  Totta, osastokohtaisia esiintymisiä ja superalelaareja oli tänä vuonna vähemmän. Liekö laman syytä?

  VastaaPoista
 2. Korjaan: ostin kuitenkin kolme kirjaa ja yhden vihkosen. Ei kannata kirjoitella ennen kello kahdeksaa maanantaiaamuna, olkoonkin talviaika...

  VastaaPoista
 3. Minullakin taitaa kirjan ja ruusun tapahtumasta olla kirjojen ostoennätys, tosin tältä vuodelta. :D Nyt vaan alan olla pulassa, kun kirjahylly on täynnä. Huoh...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti