Siirry pääsisältöön

Odottavan aika on pitkä

Olen osoittanut suurta itsehillintää, enkä ole ostanut Charlaine Harrisin uusinta Sookie Stackhouse -kirjaa. Nyt järjestyksessä on jo kymmenes Southern Vampire Mysteries -vampyyrikirja, Dead in the Family, ja se on julkaistu jo toukokuun alussa. Edellinen kirja päättyi kauhean surullisesti ja väkivaltaisesti, joten haluan malttamattomana tietää mitä sitten tapahtui.

Vasta vähän aikaa sitten kirja ilmestyi kirjaston listalle, mutta yhtä kappaletta lukuun ottamatta kirjat ovat edelleen käsittelyssä. Minä olen varauslistan kakkosena, joten käyn joka päivä katsomassa, milloin kirja lähtee matkustamaan kohti lähikirjastoani. Toivottavasti se tapahtuisi jo maanantaina. Onneksi kesälomaa ei kuitenkaan tarvitse enää odotella. Se on nimittäin nyt alkanut!

Käykääpä muuten kaikki vampyyrikirjallisuudesta kiinnostuneet lukemassa Penjamin blogia Jäljen ääni. Hän aikoo tänä kesänä lukea ison kasan vampyyrikirjoja, joten sieltä saa varmasti paljon lukuvinkkejä. Blogissa on jo nyt mielenkiintoinen juttu John Polidorin Vampyyristä.

Kommentit

 1. Minäkin olen jäänyt koukkuun sarjaan, ensimmäisen luin suomeksi (http://kirjapeto.blogspot.com/2010/06/charlaine-harris-veren-voima.html) ja sitten siirryin englanninkielisiin (http://kirjapeto.blogspot.com/2010/06/charlaine-harris-living-dead-in-dallas.html). Kadun, etten ostanut saman tien pakettia, jossa on koko tähän mennessä ilmestynyt sarja edullisemmin... :-)

  Nyt lomalle mukaan ottamani alkavat loppua, ja pohdin onkohan kirjat/TV-sarja niin suuri hitti myös täällä Italiassa, että löytäisin englanninkieliset seuraavat osat kirjakaupasta.

  VastaaPoista
 2. Mä tilasin 8 pokkarin paketin Amazonilta talvella alle 40 dollarilla. Ei todellakaan ollut kallista! Silloin oli ilmestynyt juuri sellainen paketti, jossa oli yksi kirja enemmän, joten tämän hinta oli kai laskettu. :D

  Millaisia kirjakauppoja Italiassa muuten on? Onko siellä paljon suuria ketjuja? Luulisi, että sellaisesta voisi löytyä.

  Kirjani on edelleen käsittelyssä. Epäilen että joku kirjastotäti lukee sitä parhaillaan. Avomieheni nauraa salaliittoteorialleni, mutta miten kirjastoihmiset muuten osaisivat suositella kirjoja...

  VastaaPoista
 3. Olen täysin salaliittoteorian kannalla, jos olisin itse kirjastontäti, tekisin juuri noin.. :-)

  VastaaPoista
 4. Sookien tarinaan jää koukkuun - vaikka olenkin sitä mieltä, että alkuosat olivat parhaita :-) Pakkohan sitä on nyt seurata, että miten Sookielle oikein käy...

  VastaaPoista
 5. Olisi kiva tietää aikooko Harris joskus lopettaa sarjan, vai jatkaako hän sitä hamaan tulevaisuuteen asti. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti