Siirry pääsisältöön

Pikainen Amazon

Pitää oikein ihmetellä Amazon.comin nopeaa palvelua. Tilasin pitkästä aikaa Amazonilta muutaman kirjan tiistaina iltapäivällä ja saman päivän iltana tuli ilmoitus, että tilaukseni on lähetetty. Hämmästyttävän nopeaa toimintaa. Nyt sitten odotellaan, miten nopeasti tai hitaasti posti toimii. Toiveena olisi saada yksi oppikirja perille ennen helmikuun alkua.

Mitä ulkomaisia nettikauppoja te muut käytätte? Olen välillä katsellut Book Depositoryn valikoimia, mutta en ole kuitenkaan koskaan tilannut mitään, vaikka tilauksen saisi ilman postikuluja. Ainakin tällä kertaa sain kirjani Amazonilta edullisemmin valuuttakurssien ansiosta.

Kommentit

 1. Tilasin kerran Barnes&Noblen nettikaupasta jotain kirjoja. Olin ihan tyytyväinen toimitukseen. Hinnat ja toimitusajat eivät kauheasti muistaakseni eronneet siitä mitä Amazon tarjosi. Mutta siitä on jo aikaa, en ole hetkeen käynyt edes katsomassa, miten se nykyään toimii.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, Teresita. Pitää tutkailla ja vertailla hintoja nyt, kun kurssit ovat vielä edulliset. :D

  VastaaPoista
 3. Olen nyt tilannut Amazonilta pari kertaa, ainakaan toistaiseksi en muualta. Amazonin toimituksiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen: ensimmäisellä kerralla tilasin tiistaina (muistaakseni vielä aika myöhään) ja paketti tuli perjantaina! Toinenkin tilaus tuli nopeasti vaikka silloin oli joulunpyhät välissä.

  VastaaPoista
 4. Itse käytän lähes poikkeuksetta AdLibristä. Olen joskus tutustunut Amazonin toimintaan, mutta sieltä tilaaminen edellytti jotain monimutkaisia luottokortti/VAT/whatever juttuja, joten jätin homman sikseen. Miten se oikeasti toimii? Ei sillä, etteikö AdLibrikseltä löytyisi melkein kaikki, mitä on koskaan tullut mieleen, mutta siltä varalta että joskus sieltä saisi halvemmalla.

  VastaaPoista
 5. Hreathemus, Amazon vaatii ekalla kerralla
  luottokortin numeron ja muut tiedot ja niitä varmistamaan sieltä kortin toiselta puolelelta sen CVV-numeron, kolminumeroisen numerosarjan siitä allekirjoituskentästä. Ei siinä kai muuta kysytä. Sitten tiedot jää sinne muistiin ja seuraavilla kerroilla voit tilata pelkillä omilla tunnareilla. Vähän liiankin helppoa. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti