Siirry pääsisältöön

Kirjamielen ehdokkaat Blogistanian Kuopus 2012 -kilpailuun

Juhlahumu alkaa! Joulukuun ensimmäinen päivä on koittanut, ja sehän tarkoittaa sitä, että vuoden 2012 Blogistanian Kuopuksen ehdokkaat julkaistaan!

Kuopus on mukana Blogistanian kirjakilpailuissa nyt ensimmäistä kertaa, ja olen sarjasta hyvin innoissani. Kuopus-sarja on tarkoitettu lasten- ja nuortenkirjoille, jotka on tänä vuonna julkaistu Suomessa. Myös tänä vuonna julkaistut käännöskirjat ovat mukana. Kilpailua emännöi Saran kirjat -blogi, ja kilpailuun voi osallistua ilmoittamalla omat ehdokkaansa kisaan juuri nyt, eli tasan kello kymmenen. Kilpailun säännöt voi käydä katsomassa Saran blogista.

Tänä vuonna oma kirjasaldoni on jäänyt valitettavan pieneksi monesta syystä, mutta onneksi lukemani kirjat ovat olleet hyviä. Paljon kirjoja on vielä lukematta, ja tässä vaiheessa se harmittaa. Äänestää voi kuitenkin vain kirjoja, jotka on itse lukenut. Tässä ovat siis Kirjamielellä-blogin kolme vuoden parasta lasten- ja nuortenkirjaa.

1. Annukka Salama: Käärmeenlumooja (3 pistettä)
Mahtava ja aito nuortenkirja, joka lumoaa sekä nuoret että aikuiset.

2. Laura Lähteenmäki: North End – Niskaan putoava taivas (2 pistettä)
Koskettava tarina itsenäistymisestä jäätävässä maailmassa.

3. Diana Wynne Jones: Kohtalon koukkuja  (1 piste)
Yksinkertaisesti vain rakastan näitä maailmoja.

Nyt siis vain jännittämään tuloksia, jotka julkaistaan Saran kirjoissa 3.12.2012 klo 20.00.

Kommentit

  1. Mä olisin antanut kanssa antanut oman kolmossijani Kohtalon koukuille, mut kun en tullut koskaan kirjoittaneeksi siitä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! Mutta ilmeisesti siis pidit kirjasta? :)

      Poista

Lähetä kommentti