Siirry pääsisältöön

Annukka Salaman Käärmeenlumooja voitti Blogistanian Kuopuksen!

Olen nyt oikein iloinen, sillä yksi tämän vuoden parhaita lukukokemuksiani on sytyttänyt myös monet muut bloggarit.  Annukka Salaman Käärmeenlumooja (WSOY) sai monelta täydet pisteet Kuopus-äänestyksessä ja voitti tunnustuspalkinnon! Se onkin mahtava kirja ja hehkutin sitä myös arviossani.

Kärkikolmikkoon pääsivät myös Enna Airikin Haavemaa (Karisto) ja kolmanneksi Salla Simukan Jäljellä (Tammi). Haavemaata en ole vielä lukenut, mutta Jäljellä-kirjasta löytyy blogistani arvio ja sen toinen osa Toisaalla on tulossa lukuun myös pian. Olen erityisen tyytyväinen myös siitä, että kärjessä komeilee kolme kotimaista kirjaa. Onnea siis kaikille!

Kaikkiaan äänestyksessä oli mukana 42 kirjaa, ja koko kirjalistan pistemäärineen voi käydä katsomassa kilpailua emännöineestä Saran kirjat -blogista. Itse sain ainakin muutaman todella hyvä kirjavinkin sieltä. Ja ehkä moni näistä kirjoista pääsee myös pukinkonttiin!

Kommentit

  1. Minä äänestin puolestani Haavemaata ykkoseksi ja suosittelen ehdottomasti sen lukemista, jos yhtään pitää satumaisista lastenkirjoista ja herkän kauniista kuvista. Kirja on todella koskettava.

    VastaaPoista
  2. Kyllä minunkin nyt täytyy lukea tämä, vaikka en yleensä kyseistä genreä luekaan - kun niin moni bloggaaja (ja mieskin! ;)) tykkäsi!

    Kiitokseksi monista neuvoista ja vinkeistä blogger- ym. tekniikkaan liittyen (fb:ssa) lätkäisin sinua Tsemppaava blogiystävä -tunnustuksella:

    http://sininenlinna.blogspot.fi/2012/12/joulukalenterin-luukku-12.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti