Siirry pääsisältöön

Terveisiä lomalta ja arvonnan tulokset!


Pahoittelen pientä blogitaukoa ja ennen kaikkea Ulysses-haasteen taukoa. Käväisimme nauttimassa kuumuudesta ja lämpimästä vedestä Rodoksella, joten blogikin lomaili hiukan. Loma oli mahtavaa nollausta pääkopalle ja paluumatkalla mukana oli paljon enemmän luettuja kuin lukemattomia kirjoja. Niistä kaikista on tulossa arvioita siis lähiaikoina. Ennakkovinkkinä voin jo paljastaa, että mukana oli kaksi aivan mahtavaa kirjaa, pari hyvää ja pari pientä pettymystä. Ja varmaan vielä muitakin, sillä en nyt muista kuinka monta kirjaa oikein luin... Niin tehokasta nollausta siis.

Mutta sitten asiaan, joka kiinnostaa kaikkia. Blogini 3-vuotisarvonta on nyt suoritettu ja voittajiksi julistetaan Disa ja Nenna! Onnea! Otan teihin yhteyttä ja toimitan Adlibriksen lahjakortit eteenpäin. En ole ihan varma, miten se systeemi toimii, mutta eiköhän se selviä.

Kiitos vielä kaikille vastaajille! Oli mahtava lukea ajatuksianne ja palautteitanne. Erityisen iloinen olen useista kirjavinkeistä ja siitä, että blogin ulkoasu miellyttää. Olen monta kertaa kokeillut jotain muuta taustakuvaa, mutta en ole koskaan aktivoinut muutosta, sillä en ole pystynyt luopumaan viljapellostani. Se on ollut taustakuvani siitä saakka, kun vaihdoin tähän alustaan kaksi vuotta sitten. Palaan vielä noihin vastauksiinne ja toiveisiinne myöhemmin omassa postaukessaan.

Kommentit

  1. Tervetuloa takaisin! Kunpa kertoisit jo, että mitkä miellytti ja mitkä petytti. :)

    VastaaPoista
  2. Oho! Tuuri on harvoin tällä puolella :D Jee, ja kiitos!

    VastaaPoista
  3. Oiii hurjan paljon kiitoksia! Kerrankin onni potkaisi :P

    VastaaPoista

Lähetä kommentti