Siirry pääsisältöön

Synttärien kunniaksi lahjakorttiarvonta!

Hupsis! Suunnittelin alkukesästä järjestäväni kunnon synttäriarvonnan, kun blogini täyttää heinäkuussa 3 vuotta. Opintovapaan jälkeinen töihinpaluu sekoitti minut kuitenkin niin, että koko syntymäpäivä pääsi livahtamaan ohi ilman, että edes huomasin. 

Onneksi mikään ei estä järjestämästä juhlia hiukan jälkikäteen. Julistankin nyt avatuksi blogin 3-vuotisjuhlallisuudet lahjakorttiarvonnan merkeissä! Arvonnassa on kaksi palkintoa, eli kumpikin voittaja saa 30 euron lahjakortin Adlibrikseen.

Palkinnot ovat mukavat, mutta ihan helpolla en osallistujia päästä, vaan pyydän teitä kertomaan minulle kommenteissa kolme asiaa. Toivon erityisesti kommentteja ja palautetta blogista sekä kirjavinkkejä. Voitte toki kertoa minulle ihan mitä tahansa muutakin tai vaikka lähettää terveisiä, jos tahdotte.

Synttäriarvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän viestiketjuun. (PS: arvontaan osallistuvat kaikki kommentit, oli sitten kerrottu asioita tai ei.) Arvontaan saa osallistua kuka tahansa ja jokaisella on yksi arpa. Nimettömät kommentit eivät osallistu, joten muistakaa lisätä itsellenne nimimerkki tai muu tunnistetieto. Arvontaan voi osallistua la 28.7. klo 24.00 asti ja palkinnot arvotaan sunnuntaina 29.7.

Kommentit

 1. Pidän kovasti blogistasi. Onneksi olkoon. Mitään kauhean omaperäistä kehitysehdotusta en nyt pysty heittämään kehiin, mutta jatka samaan malliin ;)

  VastaaPoista
 2. Vielähän tässä ehtii synttäreitä juhlistaa! ;) Mukana arvonnassa.

  1. Vinkkaan sinulle kirjaa Luonnonlapso Calpurnia Tate
  2. Täällä on aina niin kivasti kerrottu kirjoista, että alkaa itseäänkin kiinnostamaan. Kiitos siis vinkkaamisesta!
  3. Olen tykännyt myös tietokirja postauksista, etenkin kun löysin kauttasi yhden kirjan kandiinikin (Aaloesta öljypuuhun).

  VastaaPoista
 3. Jee! Osallistun. Tässä kolme palautetta:

  1. Kiva kun kirjoitat yliluonnollisista romansseista. Ovat virittäneet ainakin minut seuraamaan hieman aiempaa enemmän genreä ja jopa lukemaan joitakin genren kirjoja.

  2. Olisipa mukavaa, jos kokeilisit sarjakuvia. :) Sellainen haaste taisi kai tullakin kohdallesi Ota riski ja rakastu kirjaan -haasteessa. :)

  3. Mukavaa, kun blogistasi löytyy riittävästi myös kirpakkaa kritiikkiä silloin, kun kirja sellaista tarvitsee!

  VastaaPoista
 4. Onnee ny si vaa! :D

  Palautetta:
  Tuo sivupalkki tahtoo sullakin venyä aika pitkäksi. On toki omassa harkinnassa mitä sieltä poistaa vai poistaako mitään, mutta esim. viimeisimmät kommentit ei mua sykähdytä :)
  Lisäksi nuo kirjavinkit (esim. tuo kirjakisailu ja digitalkoot) voisi koota omalle sivulleen tuonne ylös. Siinä jotain tiivistämisideoita.

  Tästä blogista saa parhaat spefi-vinkit omaan makuuni! :)

  VastaaPoista
 5. Hiphiphuraa! Ja kiitokset minunkin tutustuttamisesta paranormaaliin romantiikkaan ja muutenkin minun kirjalukemisteni laajentamiseen ja monipuolistamiseen. Sen jälkeen kun puolisen vuotta sitten ensimmäiset kirjablogit satuin löytämään (tämän niiden joukossa) on kyllä lukuelämääni mahtunut monia iloja - erityisesti tämän blogin kautta. :)

  VastaaPoista
 6. Onnea kolmesta vuodesta! Hankala keksiä bloggarikonkarille parannusehdotuksia mutta sellainen voisi olla, että kohta TIETOJA MINUSTA olisi ihan ensimmäisenä sivupalkissa. Näkisi nopsasti kenen blogi on kyseessä :)

  Jos et ole näiltä lukenut vielä, niin suosittelen tutustumaan Sabira Ståhlbergin, Raisa Lardotin ja Peter Hoegin tuotantoon.

  VastaaPoista
 7. tykkään sun blogista kun sulla on samantyyppinen kirjamaku ku mulla ja oon saanu hyviä vinkkejä. tää onkin ainoa kirjablogi jota seuraan :) joskus harmittaa ku täällä meillä on niin pieni kirjasto, etten saa lukea kaikkia hyvältä kuulostavia kirjoja ellen tilaa niitä omaksi (tai tietysti kaukolainaa, mutta se maksaa).

  VastaaPoista
 8. Onnea onnea! Onpas blogisi päässyt jo kunnioitettavaan ikään! :-)

  1. Lukumakusi on monilta osin yhteneväinen omani kanssa, joten pidän sitä erinomaisena... ei huomautettavaa siis.
  2. Blogisi on selkeä, tekstisi ovat helppolukuisia, enkä keksi ainuttakaan parannusehdotusta. Jos saa toivoa, pidä ulkoasu samanlaisena. Vaikka aina välillä tietysti iskee sisustusinto itsekullekin, mutta ainakin minulla on sellainen visuaalinen muisti, että tykkään tutuista taustoista. Kirjamielellä on tämä kesäinen niitty... Moni on siirtynyt kauniiseen ja selkeään valkoiseen, ja vaikka se onkin hieno, tunnistettavuus vähän kärsii tästä kollektiivsesta suuntauksesta. :-)
  3. Sinulle suosittelen Lois McMaster Bujoldin ainoaa suomennettua kirjaa, Kunnian sirpaleita. Ei paranormaalia romantiikka vaan avaruusromantiikkaa...

  VastaaPoista
 9. Kolmevuotisonnittelut! :)
  Parannusehdotuksia on hankala keksiä, kun minusta täällä on kaikki mallillaan. Tykkään sun lukemiston monipuolisuudesta ja siitä, että esittelet toisinaan myös käsityökirjoja. Kirjavinkkien antaminen ei ole yhtään helpompaa, koska tuntuu että olet jo lukenut "kaiken" :)
  Mutta olisipa hauskaa, jos lukisit Margaret Mahyn Noitavaelluksen, joka oli varhaisteini-iässä harvinaisen mieleenpainuva kirja.

  VastaaPoista
 10. Onnea paljon 3-vuotiaalle blogille, kunniotettava ikä! :) Pidän blogistasi paljon juuri sellaisenaan kuin se on nytten, monipuolinen selkeä ja mukavaa luettavaa. Täältä olen saanut paljon kirjavinkkejä ja sinulla tuntuu olevan jossain määrin samantyylinen kirjamaku kuin minullakin. :)

  VastaaPoista
 11. Onnea vain, kolme vuotta on pitkä putki! Blogissasi on aina mukava vierailla.

  1. Yhdyn täysin Booksyn ensimmäiseen kohtaan, meilläkin on usein samanlainen kirjamaku joten sitä en ainakaan voi moittia :) Saan sinulta usein vinkkejä, viimeksi taisin lukea Yöpartion suosituksestasi.

  2. Sivupalkissa on hauska tuo LibraryThingin vaihtuva Vuonna 2012 lukemiani kirjoja. Jos haluat lyhentää sivupalkkia, niin voisiko Kuukauden luetuimpia blogimerkintöjä olla hieman vähemmän, vaikkapa 3-5 kpl.

  3. Suosittelen sinulle (ellet ole sitä vielä lukenut) Sari Peltoniemen Hirveä. Muutkin Peltoniemn kirjat ovat erinomaisia, mutta tämä on suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko itsekin mainita, että Peltoniemen kirjat ovat loistavia!

   Poista
 12. Onnea kolmevuotiaalle!

  1. Nostan hattua Ulysses-projektillesi.

  2. Suosittelen sinulle Emmi Itärannan Teemestarin kirjaa, jos et ole sitä jo lukenut.

  3. Luen blogeja pääasiassa kännykällä, joten en osaa sanoa ulkoasusta juuri mitään - tässä mobiiliversiossahan eivät nuo sivupalkit näy. Ainakin tämä mobiiliulkoasu on selkeä ja toimiva.

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea kolmesta vuodesta ja isosta kasasta luettuja kirjoja sinä aikana!

  1. Blogisi on oikein kiva ja persoonallinen, olisi tosi tylsää jos kaikki vaihtaisivat valkoiseen taustaan tms.

  2. Tämä on kuitenkin hieman raskas ja välillä avautuu (ainakin minulla) hieman hitaasti, joten juttumäärää per sivu tai jotain muuta kevennystä voisi harkita.

  3. Sivupalkistasi vilkuilen eniten blogiarkistoa tottakai, kirjailijalistaa ja kuukauden luetuimpien listausta

  VastaaPoista
 14. Kolme vuotta, ihan hurjan paljon jo! Onnea :)

  Osallistun toki arvontaasi. Mitään muita parannusehdotuksia en blogillesi keksi kuin ehkä sivupalkin lyhentämistä jollain tapaa, vaikkei se minusta kuitenkaan sekava ole. Blogisi ulkoasu on kaunis ja rauhallinen. Pidän blogistasi erityisesti siksi, koska luet niin monipuolisesti!

  VastaaPoista
 15. Onnea 3-vuotiaalle!

  1. Taisin löytää tänne Blogilistan kautta pari päivää sitten. Pitihän tätä heti alkaa seuraamaan kun luet itseänikin kiinnostavia kirjoja. :) Lisäsin jo muutaman lukemasi opuksen "lue joskus"-listalleni, sait ne kuulostamaan niin kiinnostavilta.

  2. Enpäs oikein keksi mitään parannettavaa. No, jos haluat keventää sivupalkkia, viimeisimmät kommentit voisi ehkä poistaa tai ainakin siirtää alemmas. Se ei ole se, mitä ensimmäisenä etsisin sivupalkista.

  3. Tuossa ylempänä mainittiin, että et juuri lue sarjakuvia. Jos innostus joskus iskee, suosittelen Anni Nykäsen Mummoa (...albumi, ei henkilö) ja Simon Tofieldin Simonin kissaa. Hauskoja ja nopeita luettavia molemmat!

  VastaaPoista
 16. Minultakin onnittelut 3-vuotiaalle! Pitkä aika!

  Titanian kommenttia lukiessa minunkin mieleeni tuli, että sivupalkissa näkyvät viimeiset kommentit ovat ehkä vähän "turha", sillä niitä harva tuskin etsii blogistasi. Myös AIHEET ja KIRJAILIJAT kohtaa voisi muokata kevyempään suuntaan.

  Voisin suositella kesälukemiseksi vaikkapa Marisha Rasi-Koskisen Katariinaa. En ainakaan huomannut, että olisit sen lukenut?

  VastaaPoista
 17. Onnea hienosta blogistasi! Parannusehdotuksia en osaa antaa, koska pidän blogistasi tälläisenään. Sinulta saa hyviä kirjavinkkejä, ja luet paljon myös sellaisia kirjoja, joita vähemmän blogeissa näkyy. Kiitokset siitä! Hmm... kirjavinkkejä sinulle... Oletko jo lukenut Lionel Shriveriä?

  VastaaPoista
 18. Muhkea saavutus! Mojovat onnittelut ja monia mokomia lisää!!

  Mukana arvonnassa minäkin. Palautteena en oikein osaa sanoa muuta kuin että blogiasi on ilo seurata! Jo tuo sivupalkin kirjailijalista on vaikuttava (erityisplussa siitä että olet viitseliäs ja laitat kaikki kirjailijat ja kustantamot omiin kategorioihinsa. Itse en ole jaksanut vaikka tiedän että fiksua olisi).
  Huomaan että luet paljon myös fantasiaa ja pidät laadukkaista nuortenkirjoista. Siis suosittelen sinulle Silvana de Marin loistavaa fantasiaseikkailua "Viimeinen haltia". Sopii erityisen hienosti sateisiin syksyn iltoihin...

  VastaaPoista
 19. Onnea kolme vee :) Blogisi oli ensimmäisten suomenkielisten blogien joukossa joita ryhdyin aktiivisesti seuraamaan ja yhä ollaan täällä (molemmat).

  VastaaPoista
 20. Onnea! Kunnioitettava saavutus :)

  Sinulla on kaikinpuolin mukava blogi. Tykkään ulkoasusta, se on mukavan rauhallinen, mutta silti persoonallinen. Luet paljon minua kiinnostavia kirjoja ja olen saanut täältä paljon hyviä kirjavinkkejä :)
  Luet paljon fanatsiaa - kuten minäkin - joten suosittelen sinulle Scott Lynchin Locke Lamoran valheita. Luin itse sen talvella ja voi että, rakastuin täysin! Aivan täydellinen kirja :)

  VastaaPoista
 21. Onnea kolmivuotiaalle.

  Selailin blogiasi ja juttuja ja se on oman näköisensä ja varsin aloitteellinen, nämä ovat ehdottoman positiivisia asioita :)

  VastaaPoista
 22. 1. Moi mä tykkään sun blogista.

  2. Mä poistaisin tuolta sivupalkista viimeiset kommentit, suositut tekstit ja librarythingin (se latautuu hitaasti).

  3. Kirjavinkkinä antaisin Nanna-sarjakuvan (kertoo samannimisestä cityketusta). Äh, oli mulla mielessä jotain järkevämpääkin vinkattavaa, mutta unohdin ne jo.

  VastaaPoista
 23. Pidän tästä blogista. Tää on yksinkertainen ja löytyy paljon mielenkiintoisia arvioita mielenkiintoisista kirjoista. Jatka samaan malliin ja hyvää kesää sinne :)

  Toivotteleepi: Q+Black LUKUNURKKA-blogista.

  VastaaPoista
 24. Onnea ensimmäisestä kolmesta vuodesta, tulkoon moninkertaisesti ikää lisää. Pakko myöntää, että ihan eivät kirjamakumme aina kohtaa, itse luen enemmän uudempaa ja kevyempää kirjallisuutta. Silti käyn mielelläni lukemassa postauksiasi, vaikken suoraan lukuvinkkejä juuri poimikaan. Mieluusti lukisin enemmänkin opiskelustasi ja siihen liittyvistä asioista.

  VastaaPoista
 25. Onnea blogillesi. Jonkin verran olen blogisi kautta löytänyt lisää lukemista lukulistalleni, joten jatka vain samaan malliin. Erityisesti olen pitänyt käistyökirjojen arvosteluista, koska käsityöt on toinen rakas harrastukseni. Niitä vain lisää.

  VastaaPoista
 26. Onnea 3-vuotiaalle blogitaipaleelle ja monia vuosia lisää! En muuttaisi mitään kun olen tottunut blogisi ulkoasuun, joka on hyvin selkeä! Nyt olen innostunut pararomantiikasta ja olisin kiinnostunut kuulemaan näkemyksiäsi uusimmista kotimaisista tämän genreen nuortenkirjoista, joita olen hiljattain lukenut. Mukavia kesäpäiviä Marjis!

  VastaaPoista
 27. Kiitos kaikille palautteista ja varsinkin kirjavinkeistä! Olette mahtavia! :)

  VastaaPoista
 28. Alunperin tutustuin blogisi kirjakisaan, mistä blogisi jäi mieleen. Plussat myös Ulysses-projektista.

  VastaaPoista
 29. Jättiläisonnittelut 3-vuotiaalle blogille!! :)

  1. Pidän blogissasi siitä, että luet mukavan monipuolisia kirjoja myös "valtavirran" ulkopuolelta ja blogistasi löytyy tietoa myös muista kirjallisista uutisista.

  2. Ulkoasu saa myös minulta kehuja: selkeä ja rauhallinen.

  3. Ulysses-romaanin lukeminen on hatunnoston arvoinen suoritus! :)

  VastaaPoista
 30. Onnea! Pidän blogisi ulkoasusta. Kirjamakumme ovat vähän erilaisia, mutta siitä huolimatta vierailen täällä mielelläni.

  En löytänyt kirjailijalistastasi Anita Brookneria. Hän on kirjailija, josta joko pidetään tai sitten ei. Suosittelen kokeilemaan.

  VastaaPoista
 31. Tein pari toivottavasti blogin latautumista nopeuttavaa pikku säätöä, eli vähensin sivulla kerralla näkyvien postausten määrää ja suosituimpien listalla näkyvien määrää. Toivottavasti ne helppaavat ainakin vähän ennen kuin ehdin pohtia tarkemmin blogin säätöjä. Kiitos siis palautteesta kaikille! :)

  VastaaPoista
 32. Onnea!! (:

  1. Oon saanut sulta monta hyvää kirjavinkkiä, kiitokset niistä (;
  2. Tykkään sun blogin taustasta.
  3. Kirjoitat hyvin ja mielenkiintoisesti. Plussaa myös siitä että kirjoitat välillä myös muista kirjallisuuteen liittyvistä jutuista kuin vain kirjoista.

  VastaaPoista
 33. Luen usein blogeja kännykän kautta, kuten Maria, mutta kun olen koneella, niin eivät sivusi hataudu mitenkään hitaasti. Olen yllättynyt, että Morrenkin blogissa sanottiin samaa ja olen miettinyt, että pitäisi varmaan myös keventää omaa blogiani.

  Muista muuten tuoda minulle se Arra lainaan huomenna. :)

  En muuttaisi mitään, mutta haluaisin että pitäisit toistakin blogia. :D

  VastaaPoista
 34. Pidän blogistasi - paljon onnea kolmevuotiaalle! Uusia blogivuosia monta lisää!

  Blogisi on persoonallinen, mikä on aina blogeissa plussaa, ja kirjoitat hyvin. Olen jo perin juurin tuttu profiilikuvasi kanssa, mutta se voisi olla värikkäämpi ja persoonallisempi, vai voisiko? ;-)

  Lukemiseksi suosittelen kotimaista kirjallisuutta - nyt en nimeä mitään yksittäistä :-).

  VastaaPoista
 35. Onnea kolmivuotiaalle toivottaa uusi lukijasi!

  Minuun tänä suvena vaikuttanut kirja on kirjoittajansa esikoisromaani: S.J. Watson, Kun suljen silmäni. Tein siitä postauksen toukokuussa:)

  VastaaPoista
 36. Löysin Paulan kautta sivusi ja osallistunpa minäkin arvontaan :) Pikaisen visiitin perusteella huomaan kirjamakusi laajaksi. Mitä sitten suosittelisin... Oletko Henning Mankellia lukenut? Esimerkiksi Kennedyn aivot - mahtava teos!!

  VastaaPoista
 37. Onnea pitkästä blogiurasta! Toivottavasti on vielä runsaasti vuosia edessä! Kesäksi suosittelisin vanhojen lapsuuden suosikkien kaivamista esille. Itse olen viihtynyt tänä kesänä Neiti Etsivän, Viisikon ja Nummelan ponitallilaisten kanssa, ja sielu lepää;)

  VastaaPoista
 38. Löysin sattumalta blogisi ja saat minusta uuden lukijan :) Suosittelen kesälukemiseksi Pieni runotyttö-kirjaa, oma kaikkien aikojen lempparini, joka herätti minussa lukemisinnostuksen!

  VastaaPoista
 39. Lue Sophie Kinsellaa (:

  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Palajo onnea! Tänne on hyvä tulla. Täältä sain mainion vinkin lukea hainilais-sarjaa (Booksyn ohella) ja lisäksi sait vielä innostettua Odysseukseen (vaikken vielä ehtinytkään aloittaa).

  Pidän blogisi raikkaasta ja omannäköisestä ulkonäöstä, täällä on kivaa. Tuntuu että käyn liian harvoin.

  Yllätytkö jos suosittelen Carrollia? ;) Ja jos et ole lukenut J.Pekka Mäkelän uusinta niin lue se, minulla on se kesken ja vaikuttaa mainiolta!

  (ps. en osallistu nyt arvontaan mutta toivotan paljon onnea muille siihen!)

  VastaaPoista
 41. Onnittelut minultakin!

  Postauksissasi on hyvä ote: lyhyempiinkin teksteihin saat mahdutettua myös analyysia ja kritiikkiä. Juttuja on siksi mukava lukea, ja niistä huokuu myös asiantuntemusta.

  Ehkä toistan itseäni näissä blogien lukuvinkkisuosituksissa, mutta vannoutuneena runopoikana kaipailen aina niitä tekstejä runokirjoista ... Nyt kun olet päässyt James Joycen makuun, kielen virran viemäksi, voisin suositella vaikkapa Olli-Pekka Tennilän toukokuussa ilmestynyttä runokokoelmaa Yksinkeltainen on kaksinkeltaista (Poesia, 2012). Se koostuu hieman aforistisista lauseista, jotka eivät kuitenkaan sulkeudu samalla tavalla kuin aforismit vaan jäävät avoimiksi. Ja kirjaa kannattaa ehdottomasti lukea ääneen; varsinkin loppupuolella leikittely lapsen kielen tuottamilla uusilla merkityksillä (kun r sanotaan ällänä eikä lukija voi enää olla varma, mitä tarkoitetaan) on riemastuttava.

  VastaaPoista
 42. Kolminkertainen eläköönhuuto ja onnittelut 3-vuotiaalle :)

  Sitten kolminkertaiset kommentit:
  1. Kirjoitat monipuolisesti ja useista genreistä, se ilahduttaa kovasti!
  2. Sivupalkki tosiaan on aika runsas ja pitkä, mutta ei tee lukemisesta ylitsepääsemättömän hankalaa ;)
  3. Voisin suositella kerrankin uutuutta, kotimaista fantasiaa (varoitus, sarjan aloitusosa eli voi aiheuttaa pidemmän luku-urakan ;)) eli Annukka Salaman Käärmeenlumoojaa.

  VastaaPoista
 43. Onneksi olkoon blogillesi ja jo kolme vuotta kestäneelle taipaleelle! :-)

  Parannusehdotuksia en keksi muuta, kuin mitä on tullut esille eli sivupalkin keventämistä. Ei tuota vaikea ole lukea, kuten Villasukkakin toteaa, mutta täytyy rullailla jonkin verran. Yleisilmeestä tykkään: raikas ja selkeä. Tykkään tällä hetkellä erityisesti tuosta Odysseus -kimppaluvusta, koska se antaa intoa tarttua itsekin joskus kirjaan projektinomaisesti. Tosin ensin täytyy lukea Idiootti, joka odottaa vuoroaan. ;-)

  Oletko sinä lukenut Ollikaisen Nälkävuoden? Jos et, niin suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
 44. Höh aiemmin kirjoittamani kommentti pyyhkitiytyi pois. :(
  No mutta, onnea blogille. Pidän blogissasi erityisesti fantasiakirjallisuuteen liittyvistä postauksista. Myös blogin ulkoasu on kivan kesäinen ja raikas.
  Lukusuosituksena Sergei Lukjanenkon Yöpartio. (Nyt en muista oisitko jopa sattunut sen lukemaan ja siitä bloggaamaan)

  mmrantala91@suomi24.fi

  VastaaPoista
 45. Olen vasta liittynyt blogisi lukijaksi, mutta tykkään siitä jo kovasti. Ulkoasusi on selkeä ja tykkään sen väreistä. Lukemiseksi suosittelen Lauren Oliverin Delirium :)

  VastaaPoista
 46. Löysin vasta tänään blogillesi, kun luen yleensä vain ruotsinkielisiä blogeja. Kun huomasin että sinulla on kindle, selasin hieman tarkemmin blogiasi. Vinkkinä sinulle; lataa Gillian Flynnin kirjat Kindlelle, ja pääset nauttimaan loistavista kertomuksista. Varsinkin uusin, Gone Girl oli aivan loistava. Onnea blogillesi!

  VastaaPoista
 47. Kolme vuotta blogin pitoa on jo kunnioitettava juttu!
  Tuntuu ettei oikein mitään osaa suositella, niin monista olet blogannut, mutta itsekseni hiljakseen olen jo jonkin aikaa toivonut, että ihan kaikki kirjabloggarit poikkeaisivat romaaneista useammin myös sarjakuvien ja tietokirjojen puolelle :)

  VastaaPoista
 48. Onnea ja pitkää ikää toivottelen. Kirjailijalista on kyllä pitkä, voisikohan siihen "pääsyä" rajata vaikka vasta toiseen käsittelykertaan...
  Kirjamakumme eivät mene ihan yks yhteen, minä pidän selkeästi kevyemmästä kirjallisuudesta ja vähän vieroksun esim. fantasiaa. Kiva kuitenkin, että sinulla on monipuolisesti käsittelyssä muutakin kuin valtavirta-lukuromaaneja.

  VastaaPoista
 49. Erityistä plussaa pitää kyllä blogillesi jakaa ulkoasun seesteisyydestä. Ainakin tällä hetkellä kivat viljat ajankohtaan sopivasti taustalla. Lukuvinkkejä en uskaltaudu antamaan, mutta jonkin matkaa yläpuolella olevan kommentin mukaisesti voisin toivoa enemmän postauksia myös tietokirjoista.

  VastaaPoista
 50. + ulkoasu on hyvä, ei karseaa mössöä mitä usein näkee kirjablogeissa
  + luet monipuolisesti ja kirjoissa on hyviä nuorille soveltuvia kirjoja

  onnea kolmesta vuodesta!!!

  VastaaPoista
 51. ulkoasu on kiva ja selkeä. ytimekkäät arvostelut, ei mitään superpitkää pötköä jota kukaan ei jaksa lukea. hyvä kirjamaku :)kirjavinkkinä kaikki yön talot!

  VastaaPoista
 52. hyvä ja selkeä ulkoasu. ytimekkäät arvostelut. sulla on tosi hyvä maku kirjojen suhteen, aika samanlainen kun mulla :)kirjaehdotuksena kaikki yön talot!

  VastaaPoista
 53. Onnittelut 3-vuotiaalle! :)

  En ole käynyt koko kesänä kirjablogeja lukemassa, joten tämäkin postaus on jäänyt harmittavasti lukematta. Arvonta on toki jo mennyt, mutta mielelläni silti osallistuisin palautteenantoon ja kirjavinkkaamiseen, mikäli otat niitä vielä vastaan näin jälkikäteen.

  1. Kuten ennenkin olen tainnut vihjata, blogisi on yksi suosikeistani selkeytensä, monipuolisuutensa ja informatiivisuutensa ansiosta. Blogissasi on mukavasti arvosteluita myös omista "lempilapsistani" eli fantasiasta, scifistä ja paranormaalista romantiikasta. Tänne kun tulee, niin koskaan ei tarvitse lähteä ns. tyhjin käsin eli ilman kirjavinkkejä. :)

  2. Kehitysideana olisi minullakin ollut tuon sivupalkin keventäminen, mutta tähän oletkin jo tehnyt parannuksia. Muuten sivut toimivat hyvin ja ulkoasu on persoonallinen.

  3. Kirjavinkeiksi heitän sinulle nämä:

  Veronica Rossi: Paljaan taivaan alla
  Helena Waris: Uniin piirretty polku
  Sari Peltoniemi: Kuulen kutsun metsänpeittoon (jota olen vasta lukemassa, mutta voin jo sanoa olevani ihastunut!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinidean! Mielläni otan sekä kirjavinkkejä että muuta palautetta vastaan. :) Kaikki nuo ehdottamsi kirjat ovat tuttuja ja kiinnostavat, mutta ovat jostain syystä jäänet vielä lukemataa. Laitetaanpas ne listalle! :)

   Poista
 54. Nimimerkki: Marianna
  Blogisi on kyllä hyvää luettavaa ;)

  marianna1@luukku.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti