Siirry pääsisältöön

Ajankäyttöongelmia

Syksy alkoi jälleen hyvin tyypillisellä ongelmalla. Opiskelut alkoivat ja vievät kaiken ajan samalla, kun tekisi mieli vain käpertyä sohvaan lukemaan syksyn uutuuskirjoja tai oikeastaan mitä tahansa hyvää lukuromaania.

Antiikin kirjallisuuden kurssi on jo puolivälissä ja se on ollut onneksi erittäin mielenkiintoinen. Nyt pitäisi vielä kerätä motivaatiota oheiskirjallisuuden lukemiseen. Olen haalinut kirjallisuuden kokoon omasta hyllystä ja kirjastosta, ja se on nätisti pinossa olohuoneen lattialla. Joten sehän on melkein kuin luettu, eikö?

Lukeminen on muutenkin jäänyt nyt aika vähiin. Viikonloppuna ajattelin lukea nopeasti jonkun ohuen fantasiakirjan, mutta ei onnistunutkaan. Tartuin nimittäin Guillaume Apollinairen kirjaan Mätänevä velho ilman, että luin takakantta. Kaikkea muuta kuin nopeasti luettava välipala. Kirja jäi kesken ja siihen pitää palata lähiaikoina ajan kanssa.

Kommentit

 1. Vähän sama vika, vaikkei opintoja olekaan. On vain töitä ja niin paljon asioita, joita pitäisi ja haluaisi tehdä vapaa-ajalla. Juuri aamulla mietin, että pitkät työmatkat ovat hyvä juttu. Niiden aikana tulee luettua ja/tai rentouduttua yllättävän paljon.

  VastaaPoista
 2. Päätin viettää lukuviikonlopun ensi viikonloppuna. Aion vältelää kaikkea muuta tekemistä ja vain lukea - enkä todellakaan tenttikirjoja. Saa nähdä miten käy! ;)

  VastaaPoista
 3. Miten lukuviikonloppu onnistui? Mäkin haaveilen sellaisesta - ja lukuvuodesta. :)

  VastaaPoista
 4. Lukuviikonloppu ei innostunut ihan niin hyvin kuin kuvittelin, sillä innostuin tekemään käsitöitä ja koruja. :D Mutta nekin sopivat sellaiseksi rentouttavaksi tekemättömyydeksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti