Siirry pääsisältöön

Ärrän kautta kotiin

Adlibriksellä on nykyään palvelu, joka tuo tilatut paketit R-kioskille. Kokeilin sitä nyt ensimmäisen kerran, eikä ole mitään suurempaa valittamista.

Yksi miinus on se, että kirjojen toimitusaika saattaa olla pidempi kuin postitoimituksena. Toinen miinus tulee siitä, että paketti ei tullutkaan siihen Ärrälle, jonne luulin sen tulevan. Mutta tässä saatoi olla kyllä syynä tilaajan huolimattomuus. Mitään en kuitenkaan tunnusta.

Suuri plussa sen sijaan tulee kuitenkin siitä, että kun lähi-Posti menee kuudelta kiinni, Ärrältä paketin saa myös myöhempään. Ja tietysti plussaa on myös ilmainen kuljetus. Jonkun verran Adlibriksen paketteja näkyikin olevan pinossa kassan takana.

Ja mitäs sitten tilasin? Tällaiset löytyivät paketista:
Pekka Vartiainen: Länsimaisen kirjallisuuden historia, Niko Kazantzakis: Kerro minulle, Zorbas ja Berlitzin Kreeta-opas, joka oli törkeän halpa. Lomavalmisteluja siis!

Kommentit

  1. Äh! Tämä muistuttaa minua ikävästi omasta Adlibris-paketistani, joka odottaa minua Ärrällä. Mutta kiva, että sinä muistit! :)

    Se Adlibriksen tilausjärjestelmä ehdottaa automaattisesti lähintä Ärrää tilaajan osoitteeseen nähden.

    Ja vielä: olen lukenut ihan alkua tuosta Länsimaisen kirjallisuuden historiasta ja se on selkeästi ja hyvin kirjoitettu! Lupaavaa. Paitsi se, että on miljoona kirjaa kesken eikä voi pyhittää kaikkea aikaansa lukemiselle.

    VastaaPoista
  2. En tiedä, milloin löytyy aika lukea teoriaa, mutta onhan se hyvä, että on kirja odottamassa sitten, kun aikaa tulee. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti