Siirry pääsisältöön

Vihdoin kirjahyllyjä! Vihdoin, vihdoin! Vierashuone/kirjasto on toiminut vuoden kirjalaatikoiden ja -kassien säilytyspaikkana. Nyt vihdoin kirjahyllyt täyttävät seinät!
 
Alunperin piti ostaa valkoiset Billyt Ikeasta, niitä kun on jo valmiina muutama. Se olisi kuitenkin vaatinut auton tai peräkärryn ja ajomatkaakin olisi tullut turhan paljon. Tutkailin muita hyllyvaihtoehtoja mm. googlettemalla, mutta kirjahyllymarkkinat ovat kyllä surkeat. Edulliset hyllyt on suunniteltu niin huonosti, että niissä on eniten tilaa tyhjälle ilmalle, eli hyllyvälit ovat suuret ja syvyys samoin. Ja kalliit hyllyt ovat kalliita.
 
Haku "halpa kirjahylly" ehdotti kuvahakuna erilaisia hyllyjä, joista yksi kiinnitti huomioni. Komea hylly täynnä kirjoja herätti uteliaisuuden. Kuinkas ollakaan päädyin ystäväni blogiin Kirjainten virtaan! Olin jo aiemminkin ihaillut Hannan itsetehtyjä hyllyjä. No siitä se ajatus sitten lähti!

Kommentit

 1. Oh, kyllä nuo hyllyt kelpaa täyttää kirjoilla. Meillä on ihanat kirjahyllyt (suoraan Ikeasta, mutta oikeasti pidän niistä!), mutta hyllyvälien korkeus sekä syvyys ovat pieni miinus. Onneksi en ole ihan hirveän suuri kirjahamsteri, joten niiden kanssa pärjää, mutta vuosien varrella voi tulla tarvetta vähän käytännöllisemmälle kirjahyllylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ollut Billyihin tyytyväinen, sillä niihin on saanut suht mukavasti hyllyjä ja lasiovet. Nyt pitää taas jaksaa imuroida vähän ahkerammin :D

   Poista
 2. Mahtavaa! Monessakin mielessä. Ihana, kun päivitit blogiasi ja sait idean meän kirjahyllystä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos itsellesi hyvistä ohjeista! :)

   Poista
 3. Onnea uusista hyllymetreistä! Näyttää erittäin hyvältä.
  Miten rakentaminen sujui? Olen Hannan blogissa käynyt monesti tutkimassa sitä ohjetta, mutta surkeana värkkääjänä en ole uskaltautunut kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitso Maija! Rakentaminen oli yllättävän helppoa, vaikkakin raskasta. Selkä on nyt aika jumissa. Laitan varmaa vielä jossain vaiheessa tarkempaa raporttia rakennusvaiheesta. :)

   Poista
 4. Ah mikä fantastinen näky kirjojen ystävälle, Pääsisipä sommittelemaan omia ylimääräisiä kirjojaan noille kutsuville hyllyille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Rita! :) Hyllyt ovat tällä hetkellä jo häklyttävän täynnä... Mutta parasta on se, että olen löytänyt monia vanhoja ystäviä kirjalaatikoista!

   Poista
 5. On hyvin paljon mahdollista, että mekin suuntaamme kirjahyllysuunnitelmissamme Hannan blogiin :) Minä olen haaveillut pitkään koko seinän kirjahyllystä, mies heitti ilmaan idean sen tekemisestä itse ja alan pikku hiljaa itsekin kallistua samalle kannalle. Eipähän tarvitsisi maksaa turhaan tuosta monien valmiiden kirjahyllyjen "ilmatilasta" :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti