Siirry pääsisältöön

Huhuu, onko täällä ketään?

Bloggaustauko on venynyt ja venynyt, vaikka tarkoitus ei ollut edes varsinaisesti taukoilla. Uusi työ, uusi osoite ja uudet työmatkat, tietokoneen hajoaminen ja maaseudun internetyhteydet olivat kuitenkin liikaa bloggaamiselle. Remontti jatkuu edelleen, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että aika riittää päivässä vähän muuhunkin.

Kirjoja en ole hylännyt missään vaiheessa, joten toivottavasti pääsen purkamaan arvostelusumaa pikkuhiljaa. Tulossa on ainakin uusin Siiri Enoranta (mahtava) ja joukko pikkuisesta kunnankirjastosta lainattuja äänikirjoja, joita ei varsinaisesti ole saanut itse valita. Työmatkoilla on kuunneltava niitä eniten kiinnostavia kirjoja valikoimasta, joka ei kauheasti kiinnosta. Tosin juuri nyt kuuntelen Miina Supisen Orvokki Leukaluun urakirjaa, joka on hauska.

Virallisesti lupaan siis täten, että en enää ole taolla. Toivottavasti täällä on vielä joku muukin.

Kommentit

 1. Blogitauot ovat ajoittain hyviä mutta niiden loppumiset ovat vielä parempia :)

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan ja sinua on kaivattu kärsivällisesti :) Hienoa, että ehdit taas blogimaailmaankin mukaan.

  VastaaPoista
 3. Oi... Olen täällä aina pistäytynyt, harvemmin kommentoinut, mutta aina nauttinut vierailusta. Mukava kun olet taas täällä! :)

  VastaaPoista
 4. On täällä! Ja jatkossa taas useammin.

  VastaaPoista
 5. Täällä ollaan edelleen, hyvä että sielläkin asiat järjestyvät!

  VastaaPoista
 6. Täällä ollaan! :)
  Mukavaa, että muut kiireet alkavat hiukan hellittää.

  VastaaPoista
 7. Ollaanpa hyvinkin, vaikka olen itsekin epämääräisen pitkällä tauolla. Silti vierailen muiden blogeissa, etten ihan kokonaan vieraantuisi ihanista blogikollegoista.

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa takaisin! Kirjaston äänikirjavalikoiman äärellä olen monesti tuntenut samaa epätoivoa. Sitten oivalsin, että on selattava aika ajoin koko kaupungin kirjaston äänikirjat netin luettelosta ja varattava itseä kiinnostavia. Muuten saa kuunnella aina vain niitä kolmea samaa Paasilinnaa :)

  VastaaPoista
 9. Kiva kuulla sinusta! Äänikirjavalikoima ei vielä tosiaan päätä huimaa. Ja mullakin on Orvokki Leukaluu yöpöydällä, saa nähdä naurattaako tätiä :-)

  VastaaPoista
 10. Täällä ollaan! Tervetuloa takaisin! :-D

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, että olette täällä! :)

  VastaaPoista
 12. Täälläkin ollaan kuulolla :) Kiva kun palailet blogisi pariin :D

  VastaaPoista
 13. Äänikirjavalikoima on aika laaja, ainakin omasta vinkkelistäni käsin, sillä minusta niitä tehdään aika paljon. Eri asia löytyykö niitä sitten kirjastosta ja kuinka tärkeänä niiden hankkimista pidetään. Kuinka paljon kuuntelijat pyytävät kirjastosta äänikirjoja jne..

  Mutta täällä ollaan ja jee, kun ehdit taas blogata!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti